Tingimused,
eeskirjad ja privaatsuspoliitika

Palun lugege hoolikalt järgmisi eeskirju enne meie turuplatside kasutamist. Veebisaidi kasutamine on allutatud järgmistele kasutustingimustele, millega olete õiguslikult kohustatud nõustuma, kui kasutate veebisaiti. Kui te ei ole valmis neid tingimusi järgima, peate veebisaidilt viivitamatult lahkuma.

1. Sissejuhatus

  • 1.1. Racemarket.net on spetsiaalselt võidusõiduentusiastidele kohandatud eksklusiivne kuulutuste veebileht. Seetõttu keelame rangelt "tavaliste" autode, mootorrataste ja varustusega seotud kuulutuste avaldamise meie platvormil.
  • 1.2. Mõisted "Racemarket.net", "racemarket network", "racemarket", "me", "meie" ja "meie" viitavad ühiselt kaubamärgile, mille omanikuks ja haldajaks on New Tab, mis on registreeritud ettevõte Sloveenias (SI) registrinumbriga 8195340000. Meie peakontor asub aadressil Ukmarjeva 4, 1000 Ljubljana.
  • 1.3. Oluline on märkida, et riigi nimede lisamine turuplatsi pealkirjadesse ja lipu näitamine ei tähenda mingit seost, heakskiitu või seost riigi või valitsusasutustega. Seda praktikat kasutatakse üksnes selleks, et hõlbustada iga turuplatsi sihtrühma tõlgendamist, edendades kasutajasõbralikumat kasutuskogemust meie mitmekesise kasutajaskonna jaoks.

2. Autoriõigus

Autoriõigused ja kõik muud õigused veebisaidil olevale materjalile kuuluvad Racemarket.net'ile või on lisatud õiguste omaniku loal.

3. Keelatud kasutamine

Te nõustute, et te ei kasuta veebisaiti:
  • mitte-võistlusreklaamide postitamiseks. Igapäevase kasutusega autode, jalgrataste ja varustuse kuulutused eemaldatakse ilma etteteatamiseta. eemaldatakse kohe ilma etteteatamiseta. Juhul, kui kasutaja postitab eelnevalt eemaldatud kuulutuse uuesti, saab kasutaja administraatoritelt hoiatuse, samas võib tema konto lõpetada nende reeglite rikkumise tõttu.
  • luua andmebaasi (elektroonilist või muud), mis sisaldab veebilehelt alla laaditud või muul viisil saadud materjali, välja arvatud juhul, kui see on veebilehel sõnaselgelt lubatud;
  • levitada veebisaidil reklaami või kasutada veebisaiti muudel ärilistel eesmärkidel (mis hõlmab veebisaidi kasutamist oma kaupade/teenuste müügi edendamiseks või soodustamiseks);
  • paigutada veebilehele linke, mis viivad kasutajaid ebaseaduslikule materjalile või materjalile, mis on vastuolus käesolevate tingimustega;
  • edastada või levitada veebisaidilt saadud materjale kolmandatele isikutele, välja arvatud juhul, kui see on veebisaidil sõnaselgelt lubatud;
  • sellisel viisil, et eemaldada autoriõiguse või kaubamärgi märge(d) mis tahes materjali koopiatelt, mis on tehtud vastavalt käesolevatele Tingimustele;
  • levitada soovimatut või lubamatut reklaami, reklaammaterjale, "rämpsposti", "rämpsposti", "ahelkirju", "püramiidskeeme" või mis tahes muud liiki palveid;
  • levitada materjale, mis sisaldavad tarkvaraviruseid või muud arvutikoodi, faile või programme, mis on mõeldud arvutitarkvara või riistvara või telekommunikatsiooniseadmete funktsionaalsuse katkestamiseks, kahjustamiseks, hävitamiseks või piiramiseks;
  • levitada mis tahes materjali, mis rikub või võib rikkuda kolmandate isikute õigusi (sealhulgas intellektuaalomandi õigusi) või on ebaseaduslik, ähvardav, laimav, rüvetav, sündsusetu, ebasündsas, solvav, pornograafiline, solvav, rassilist vaenu õhutav, diskrimineeriv, ähvardav, skandaalne, vaenu õhutav, jumalateotuslik, usaldust rikkuv, eraelu puutumatust rikkuv, mis võib põhjustada pahameelt või ebamugavust või piirata või takistada veebisaidi kasutamist mis tahes isiku poolt või mis kujutab endast või julgustab käitumist, mida võib pidada kriminaalkuriteoks või mis võib tekitada tsiviilvastutust mis tahes riigis maailmas;
  • levitada mis tahes materjali, mis ohustab kellegi teise kui teie enda privaatsust või turvalisust;
  • levitada mis tahes materjali, mis toob või võib tuua Racemarket.net-i või mõne selle kaubamärgi või tütarettevõtte vaidluse alla või kahjustada nende mainet;
  • levitada mis tahes materjali, mille kasutamine Racemarket.net-i või Racemarket.net-i poolt litsentseeritud või lubatud kolmanda osapoole poolt tekitab nõudeid kolmandatele isikutele; või
  • postitada linki(sid), mis viivad kasutajaid materjalile, mis on vastuolus mis tahes eespool nimetatud piirangutega.

3.1. Reklaamieeskirjad

  • Kuulutuse aegumine ja Müügiks märkimine: Siiski võime need 3 aasta pärast meie poolt müüduks märkida, jäädes samal ajal nähtavaks turuplatsil, ilma kontaktivõimalusteta. Kuulutuste laiendustel on iga laienduse puhul kindlaks määratud aegumiskuupäev, kusjuures mõnel on erinevad võimalused pikkuse osas.
  • Reklaami sisu redigeerimine: Kasutajatel on keelatud redigeerida reklaami sisu (pealkiri, kirjeldus, pildid jne), et asendada algselt reklaamitud objekt teise objektiga. Näide: kui kasutaja müüb Subaru Imprezat, ei tohi ta seda kuulutust muuta (olenemata sellest, kas Impreza on müüdud või mitte) ja asendada Imprezat Mitsubishi käigukastiga, sest seda loetakse müüdud objektiks ja see eemaldatakse.
  • Tõlgete lahtiütlemine: Meie pühendunud meeskond püüab pakkuda täpseid tõlkeid erinevates keeltes. Siiski on oluline tunnistada, et tõlkimisprotsessis võib aeg-ajalt esineda vigu, mille eest me siiralt vabandame. Uue kuulutuse loomisel palume hoiduda lühendite (nt "diffs" jne) ja slängisõnade kasutamisest, kuna need võivad põhjustada võimalikke vääritõlgendusi. Oluline on märkida, et meie tõlkijad on asjatundlikud keeleeksperdid, mitte kohalikud mehaanikud. Kuigi mõned tõlked võivad tõepoolest olla arvutipõhised, ei saa Racemarket vastutada ega olla vastutav tõlke ebatäpsuste eest, mis võivad põhjustada arusaamatusi või vaidlusi müügiprotsessi ajal müüja ja ostja vahel. Müüja vastutab kuulutuse (noteeringu) õigsuse kinnitamise eest, samas kui ostja peab enne mis tahes toimingute tegemist tutvuma kõigi üksikasjadega pakutava kauba kohta, mis sisaldub müügis.
  • Tagastamispoliitika: Kui kuulutuse eest on makstud ja see on avaldatud, ei ole kasutajatel õigus raha tagasi saada, isegi kui me eemaldame kuulutuse nende tingimuste mittejärgimise tõttu.
  • Kuulutuste postitamiseks kasutatud krediiti ei saa rahaks vahetada ega tagasi maksta (ülejäänud summa teie kontol).
  • Racemarket jätab endale õiguse muuta kuulutuse pealkirju ja/või kirjeldusi sobivuse või nähtavuse suurendamiseks.
  • Kõik päringud läbivad enne müüjale saatmist käsitsi modereerimise, et vältida kelmuse/spämmi sõnumeid. Esitades päringu iga reklaami kontaktvormi kaudu, nõustub kasutaja/külastaja sellega, et tema andmed edastatakse müüjale ja racemarket kasutab andmeid ainult selle päringu jaoks ning neid ei jagata ühegi kolmanda osapoolega peale müüja.

4. Kasutaja loodud sisu

Veebisaidi leheküljed, kus teil on võimalik sisu postitada, on ette nähtud teie isiklikuks, mitteäriliseks seadusliku, asjakohase, õiglase ja asjakohase teabe, arvamuste ja kommentaaride vahetamiseks. Veebisaidi kasutamine, mis on vastuolus nimetatud eesmärkidega, on rangelt keelatud. Veebisaidile mis tahes sisu esitades te:
  • 4.1.1. anda Racemarket.net'ile ülemaailmse, mitteeksklusiivse ja tasuta litsentsi kasutada sellist sisu ja kogu selles sisalduvat materjali mis tahes eesmärgil, sealhulgas, kuid mitte ainult, kasutada, muuta, levitada, muuta, kopeerida, paljundada, tõlkida, avalikustada, avaldada ja/või eemaldada sellist sisu veebisaidilt. Ettevõttena registreeritud kontode puhul annate lisaks loa kasutada oma kaubamärki ja sellega seotud graafikat, sealhulgas logosid (olenemata sellest, kas need on autoriõigusega kaitstud või mitte), veebisaidi konkreetsetes osades. See teave on mõeldud teistele külastajatele avalikuks kuvamiseks, et parandada brändi nähtavust. Kui te eelistate seda luba mitte anda, teavitage meid sellest kohe pärast registreerimist või mis tahes ajal pärast seda, ja me eemaldame viivitamatult nimetatud sisu veebilehe avalikust väljapanekust.
  • 4.1.2. garanteerib Racemarket.net-le, et kogu selline sisu vastab punkti 3 sätetele; ja
  • 4.1.3. võtate teadmiseks, et Racemarket.net võib nõuda teilt eespool nimetatud õiguste ja garantiide kinnitamist ning nõustute seda tegema 7 päeva jooksul pärast Racemarket.net-i mis tahes nõudmist.
  • 4.2. Racemarket.net jätab endale õiguse (kuid mitte kohustuse) oma äranägemise järgi keelduda, vaadata läbi, muuta, liigutada või eemaldada mis tahes sisu, mis on veebisaidil avaldatud või kättesaadav, ilma et seda oleks vaja põhjendada. Racemarket.net ei vaata siiski üle materjale, mida teie või keegi teine veebilehele sisestab, ja seetõttu ei saa te eeldada, et Racemarket.net on sellest teadlik, kui meid ei ole konkreetselt teavitatud mingi sisu laadist, kuid te ei saa eeldada, et Racemarket.net on sellest teadlik. Kui teil on vastuväiteid veebisaidil avaldatud materjalide avaldamise kohta, võtke palun ühendust Racemarket.net'iga, kasutades veebisaidi leheküljel "võtke meiega ühendust" toodud kontaktandmeid, ja me võtame kõik meetmed, mida me vajalikuks peame.
  • 4.3. Racemarket.net ei võta vastutust teie või mõne kolmanda isiku poolt esitatud avalduste, materjalide või muude avalduste eest ega mis tahes kahju eest, mis tuleneb käesolevate tingimuste rikkumisest.
  • 4.4. võib avaldada kuulutusi ainult üksikute tegelikult müüdavate toodete kohta, mitte aga oma teenuste või mitme toote reklaamimiseks korraga. Oma teenuste ja toodete reklaamimiseks pakume bännerreklaami või ShopPacki reklaame.

5. Lingid teistelt veebisaitidelt

Te võite veebisaidile linkida, kuid rangelt ainult tingimusel, et te ei kopeeri veebisaidi lehekülgi, ning järgmistel tingimustel:
  • 5.1.1. te ei loo veebilehe ümber raami ega muud brauseri- või piirdekeskkonda;
  • 5.1.2. te ei anna mingil viisil mõista, et Racemarket.net toetab teid muul viisil kui tema kirjalikul nõusolekul, ega moonuta oma suhteid Racemarket.netiga;
  • 5.1.3. te ei kasuta veebilehe logosid ega kaubamärke ilma Racemarket.net-i selgesõnalise kirjaliku loata;
  • 5.1.4. te ei tee linki veebisaidilt, mis ei kuulu teile, ja
  • 5.1.5. teie veebisait ei sisalda sisu, mis on ebameeldiv, solvav või vastuoluline, mis rikub intellektuaalomandi õigusi või teiste isikute õigusi või mis muul viisil ei vasta kõigile kohaldatavatele seadustele ja eeskirjadele.

6. Kaubamärgid

Racemarket.net kaubamärgid (registreeritud või registreerimata) ja graafika, logod, kujundused, leheküljepealkirjad ja nupuikoonid on Racemarket.net-i intellektuaalomandi õigused ning te ei tohi neid ega ühtegi segadusttekitavalt sarnast versiooni kasutada, sealhulgas (kuid mitte ainult) kaubamärkide ja/või domeeninimede osana ilma Racemarket.net-i eelneva kirjaliku nõusolekuta, välja arvatud Racemarket.net-le ja sellega seotud kaubamärkidele viitamise eesmärgil seaduslikult ja heas usus (ainult).

7. Registreerimine

  • 7.1. Veebisaidi teatud osadele juurdepääsuks võib Racemarket.net nõuda, et te registreeruksite ja esitaksite enda kohta teatud teavet. Sellise registreerimise suhtes kehtivad konkreetsed registreerimistingimused. Kui te registreerute, nõustute ka järgmisega:
  • 7.1.1. esitada tõesed, täpsed, ajakohased ja täielikud andmed enda kohta, nagu on nõutud vastavas registreerimisvormis (sellised andmed on "registreerimisandmed"); ja
  • 7.1.2. säilitab ja ajakohastab viivitamata registreerimisandmeid, et hoida need täielikult ajakohastatuna.
  • 7.2. Veebisaidil registreerumisel antakse teile kasutajanimi ja parool. Neid kontoandmeid peate kasutama ainult teie; teie kasutajanime ja salasõna jagamine teiste isikutega või nende kättesaadavaks tegemine mitmele võrgukasutajale on rangelt keelatud. Sellest tulenevalt nõustute:
  • 7.2.1. hoidma oma kasutajanime ja salasõna turvalisust ning vastutama täielikult kogu veebilehe kasutamise eest, mis toimub teie kasutajanime ja salasõna abil;
  • 7.2.2. viivitamatult teatada Racemarket.net-le, kui saate teada oma kasutajanime ja salasõna loata kasutamisest või mis tahes muust turvarikkumisest, saates asjakohaselt sõnastatud e-kirja veebilehe "võtke meiega ühendust" lehel toodud kontaktandmetele; ja
  • 7.2.3. tagada, et iga seansi lõpus väljute oma veebisaidi kontost.
  • 7.2.4. racemarket.net ei küsi kunagi teie salasõna, kui te saate posti teel või teistelt oma salasõna, ärge saatke seda tagasi, see on tõenäoliselt pettus, mida me ei saa kontrollida. Racemarket.net ei saa ja ei vastuta kahjude, kahjude või kulude eest, mis tulenevad sellest, et te ei täida neid nõudeid.

8. Disclaimer

  • 8.1. Kuigi Racemarket.net püüab tagada, et veebisait oleks tavaliselt 24 tundi ööpäevas kättesaadav, võivad interneti olemuse tõttu igal ajal tekkida vead, katkestused ja viivitused. Sellest tulenevalt on veebileht esitatud "nagu on" ja "nagu saadaval" ilma igasuguste garantiideta ning me ei võta vastutust, mis tuleneb kättesaadavuse katkestustest. Juurdepääs veebisaidile võib ajutiselt ja ilma etteteatamiseta peatada süsteemi rikke, hoolduse või remondi korral või mis tahes muul mõistlikul põhjusel.
  • 8.2. Te tunnistate, et kuigi Racemarket.net püüab tagada, et veebisaidil olev teave ja mis tahes seonduvad materjalid, mida Racemarket.net teile e-posti teel või muul viisil edastab ("Racemarket.net materjalid"), on täpsed ja täielikud, on need esitatud ainult üldiseks informatsiooniks, ei ole mõeldud teie konkreetsete vajaduste rahuldamiseks ega kujuta endast Racemarket.net-i poolt antud nõuandeid või soovitusi. Te tunnistate, et veebisaidil olev teave ei pruugi kajastada Racemarket.net-i või selle kaubamärkide seisukohti ja arvamusi ning et te ei tohiks Racemarket.net-i materjalidele tugineda (või sellest hoiduda) konkreetsete investeerimis- või muude äriliste või isiklike otsuste tegemisel ning tunnistate, et enne selliste otsuste tegemist tuleks küsida professionaalset nõu.
  • 8.3. Te tunnistate, et osa sisust võib olla kolmandate isikute poolt esitatud ning Racemarket.net ei ole selle täpsust ja täielikkust kontrollinud. Racemarket.net ei vastuta veebilehe või Racemarket.net materjalide ebatäpsuste või puuduste eest. Kõik kaudsed garantiid on käesolevatest tingimustest välja jäetud, kui need on seadusest tulenevalt välistatud.
  • 8.4. Racemarket.net teeb kõik endast oleneva, et veebileht ja Racemarket.net materjalid ei sisaldaks ega levitaks viiruseid ega muud pahatahtlikku koodi. Siiski on soovitatav, et te kontrolliksite kõiki selliseid materjale viiruste ja muu pahatahtliku koodi olemasolu regulaarselt. Racemarket.net välistab kohaldatavate seadustega lubatud ulatuses igasuguse vastutuse seoses mis tahes kahju või kaotusega, mille on põhjustanud arvutiviirused või muu pahatahtlik kood, mis pärineb või on saadud veebisaidilt või Racemarket.net materjalidest.
  • 8.5. Racemarket.net ei vastuta mis tahes kahjude ja kahjude eest (sealhulgas, kuid mitte ainult, kahju eest saamata jäänud kasumi, kahju hüvitamise, konfidentsiaalsuse ja andmete rikkumise eest), mis tulenevad lepingust, deliktist või muul viisil veebisaidi või mis tahes sisu kasutamisest või mittekasutamisest või mis tahes tegevusest, mis on tehtud (või mille tegemisest on loobutud) veebisaidi või selle sisu kasutamise tulemusena, sealhulgas seoses kolmandate isikute õiguste rikkumisega, mis tulenevad sisu kasutamisest, pettuse, surma ja mis tahes muu kahjuga, mida ei saa välistada või piirata kohaldatava õiguse alusel. Kõik tehingud ja kõik kokkulepped ostjate ja müüjate vahel tehakse täielikult omal vastutusel, racemarket.net ei ole neist teadlik, ei kontrolli neid ja ei vastuta pettuste, pettusevastaste nõuete ega muude sarnaste ebameeldivuste eest, mis võivad tekkida kahe osapoole vahel veebisaidi või selle sisu kasutamise tulemusena.
  • 8.6. Veebisaidil olevad lingid kolmandate isikute veebisaitidele on esitatud üksnes teie mugavuse huvides. Kui kasutate neid linke, lahkute veebisaidilt. Racemarket.net ei ole neid kolmandate isikute veebisaite kontrollinud ning ei kontrolli ega vastuta nende veebisaitide või nende sisu või kättesaadavuse eest. Racemarket.net ei toeta ega avalda seetõttu mingit arvamust nende või nendel leiduvate materjalide või nende kasutamisest tulenevate tulemuste kohta. Kui te otsustate siseneda mõnele veebisaidiga seotud kolmanda osapoole veebisaidile, siis teete seda täielikult omal vastutusel. Pange tähele, et Racemarket.net ei anna mingit garantiid, et veebisaidil olevad lingid kolmandate isikute veebisaitidele on sellisena tähistatud.
  • 8.7. Veebisait võib sisaldada linke kolmandate isikute veebisaitidele, kust saate osta kaupu. Te tunnistate, et kui teete ostu kolmanda osapoole veebisaidilt, sõlmite selle kolmanda osapoolega lepingu omal vastutusel ja Racemarket.net ei vastuta selle lepingu eest. Pange tähele, et kolmandad osapooled võivad selliseid ostusaitasid käitada veebisaidi nimele viidates, kuid see ei tähenda, et Racemarket.net vastutab nende käitumise või nendega sõlmitavate lepingute eest.
  • 8.8. Veebileht võib aeg-ajalt sisaldada reklaami ja sponsorlust. Racemarket.net ei vastuta selliste reklaamijate ja sponsorite pakutava materjali sisu ega nende vastavuse eest vabatahtlikele või seaduslikele eeskirjadele või sätetele. Eelkõige ei saa Racemarket.net anda mingit garantiid, et ta ei võta vastu reklaami või sponsorlust teie konkurentidelt.
  • 8.9. Komisjonimüügist loobumine: Teenus "Commission Sales" Racemarket.net, mida esindavad kontonimed, mis sisaldavad sõna "racemarket" (nt "Racemarket Sales"), on platvorm klientide omanduses olevate toodete reklaamimiseks. Oluline on märkida, et Racemarket ei ole neid esemeid kontrollinud ning racemarket ei tea nende asukohast ja seisukorrast peale omaniku poolt esitatud teabe. Racemarket ei võta vastutust "Commission Sales" teenuse raames avaldatud esemetega seotud kahjude ja kahjude eest ning ei anna mingeid garantiisid (kehtib artikkel 8.5). Eseme omanik vastutab reklaami ja kommunikatsiooni õigsuse kinnitamise eest. Ostjatel palutakse enne maksete tegemist põhjalikult tutvuda kõigi üksikasjadega pakutava kauba kohta, mis on müügis sisalduvad. Vaidluse korral tuleb lahendust otsida otse ostja ja müüja vahel, ilma Racemarketi sekkumiseta.

9. Veebisaidile juurdepääsu peatamine ja kasutajakohustused

  • 9.1. Kui Racemarket.net leiab, et te ei ole mingil põhjusel järginud neid tingimusi, võib ta omal äranägemisel peatada või tühistada teie juurdepääsu veebisaidile või osale sellest viivitamata ja ilma teid ette teatamata.
  • 9.2. Ilma et see piiraks punkti 10 sätete kohaldamist, nõustute hüvitama Racemarket.netile kõik nõuded, kahjud, kulud ja/või kohustused (sealhulgas õigusabikulud), mis tulenevad veebisaidi ja/või Racemarket.net materjalide kasutamisest (või teie kasutajanime ja salasõna kasutava kolmanda isiku poolt), sealhulgas eelkõige (kuid mitte ainult) mis tahes avaldused, panused või muu veebisaidil avaldatud sisu.
  • 9.3. Kui teie kuulutus/kuulutused/konto on peatatud, ei ole teil õigus juba tasutud teenuste ja kontol oleva jäägi eest raha tagasi saada.

10. Racemarket.net-i vastutuse piiramine

  • 10.1. Racemarket.net ei vastuta teie ees Racemarket.net-i või selle töötajate poolt põhjustatud kahjude eest (täpsemalt reeglis 8.5).

11. Tee pakkumine

  • 11.1. "Tee pakkumine" on funktsionaalsus, mida kasutajad - potentsiaalsed ostjad saavad kasutada, et esitada oma pakkumine turuplatsil loetletud eseme omandamiseks.
  • 11.2. Funktsionaalsuse kasutamise suhtes kehtivad järgmised punktis 11 kirjeldatud kasutustingimused, mida te olete õiguslikult kohustatud aktsepteerima koos muude veebisaidi üldist kasutamist puudutavate sätetega.
  • 11.3. Müüja saab selle funktsiooni lubada, valides kuulutuse esitamise või hilisema redigeerimise ajal valiku "enable make an offer" (võimalda pakkumise tegemine). Funktsiooni lubamisega nõustub müüja täitma punktis 11.2 sätestatud eeskirju. Kui funktsioon on lubatud, saab valitud kuulutusele nupu "tee pakkumine", mida kasutajad (potentsiaalsed ostjad) saavad kasutada, et esitada oma pakkumisi loetletud kaupade omandamiseks. Ostjad nõustuvad pakkumuse esitamisega järgima eeskirju. Müüja saab oma kasutajakonto sees vahekaardil "Pakkumine" vaadata kõiki laekunud pakkumisi ja valida, kas "lükata" tagasi need, mida peetakse mittesobivaks, või "aktsepteerida" need, mis on sobivad.
    Kui pakkumine on vastu võetud, teavitatakse sellest vastuvõetud pakkumise esitanud ostjat e-posti teel ja tal on kuni 48 tundi aega, et tõestada oma tõsiseltvõetavust, deponeerides pakutud summa turvalisele deposiitkontole. Juhul kui ostja seda ei tee, on müüjal lubatud võtta vastu teine pakkumine (kui see on sobiv), kuid ta peab selgelt teatama esimesele ostjale, et tema pakkumine ei ole enam kehtiv. Kui seda ei tehta, võib ostja teha tagatisraha hiljem, mida eskroopiateenuse pakkuja tingimuste kohaselt saab tagasi maksta, kuid temalt nõutakse eskroopiamaksu, mis ei ole tagastatav, ja seetõttu tekib kahju, mille eest me ei saa vastutada.
    Kui ostja ei täida oma pakkumist õigeaegselt ja ei esita selleks põhjust, ei ole ostjal enam lubatud esitada pakkumisi racemarketi võrgustikus nähtavate kuulutuste kohta.
    Kui ostja on teinud makse ja algatanud escrow protsessi, on müüja ja ostja otsustada edasiste üksikasjade, müügilepingu, kättesaamise või üleandmise üle, mis ei ole racemarket'i teadvuses.
  • 11.4. Funktsioone kasutades nõustute, et olete ainuisikuliselt vastutav kõigi kulude, kulutuste ja kahjude eest, mis teile võivad tekkida, ning vajaduse korral ka kohalike seaduste järgimise eest.
  • 11.5. Müüja vastutab reklaami (kuulutuse) õigsuse kinnitamise eest, samas kui ostja peab tutvuma kõigi üksikasjadega pakutava kauba kohta, mis on müügiga hõlmatud. Racemarket ei osale ega ole seotud müüja ja ostja vahelise lepinguga, ei ole teadlik kaupade seisukorrast ega kontrolli kasutajate poolt pakutavaid autosid ja osi. Racemarket ei vastuta vaidluste, kadude või kahjude eest, mis tulenevad müüja poolt esitatud ebaõigest kirjeldusest või selle (valest) tõlkest teistel turuplatsidel.
  • 11.6. Escrow: mõlema osapoole ("müüja" ja "ostja") kaitsmiseks töödeldakse kõiki vastuvõetud pakkumiste eest tehtavaid makseid Trustap Escrow kaudu ning nende suhtes kohaldatakse nende tingimusi. Pakkumise esitamisel või vastuvõtmisel nõustuvad mõlemad pooled sellega, et makse teostamiseks kasutatakse eskroo. Müüja jaoks ei ole eskroogi tasu, samas kui ostja peab tasuma tasu summas 3% kokkulepitud müügisummast koos esimese deposiidiga. Tasusid ei tagastata. Erinevates valuutades maksmisel võib summa muutuda tulenevalt vahetuskursist, mille pakub eskrooteenus ja mille suhtes kohaldatakse nende tingimusi. Racemarket.net võrgustik ei ole vastutav ega otseselt kaasatud ühtegi tehingut, mida töödeldakse meie võrgustiku kaudu sõlmitud kokkuleppe tulemusena usaldusosakute kaudu. Kassaprotsess võib sisaldada racemarketi kaubamärki, sealhulgas logo seaduslikkuse eesmärgil ja racemarketi kaubamärgi nime kassas "to" väljal, et kaitsta müüja identiteeti, kuid racemarketi võrk ei ole kunagi hoiuse saaja, trustap on.
  • 11.7. Kõik vaidlused lahendatakse ostja ja müüja vahel, ilma racemarketi sekkumiseta. Racemarket jätab endale õiguse eemaldada pakkumine, mida me peame mittesoovitavaks, enne kui see müüja kaalumisele saadetakse.
  • 11.8. Pakkumisvormis esitatud isikuandmeid kasutatakse ainult pakkumise tegemiseks, racemarketi meeskond vaatab need läbi ja saadab need müüjale ning neid ei edastata ühelegi kolmandale osapoolele.

Käesolevate kasutustingimuste muutmine

Racemarket.net jätab endale õiguse neid kasutustingimusi aeg-ajalt muuta. Sellised muudatused jõustuvad kohe pärast muudetud tingimuste avaldamist veebilehel. Veebisaidi kasutamise jätkamisega loetakse, et te nõustute selliste muudatustega. Seetõttu peaksite aeg-ajalt veebilehte kontrollima, et tutvuda kehtivate kasutustingimustega. Neid tingimusi uuendati viimati 3. jaanuaril 2024.


Privaatsuspoliitika

Käesolev privaatsuspoliitika reguleerib viisi, kuidas racemarket.net kogub, kasutab, säilitab ja avalikustab http://racemarket.net veebisaidi ("Sait") kasutajatelt (igaüks "Kasutaja") kogutud teavet. See privaatsuspoliitika kehtib veebilehe ja kõigi racemarket.net poolt pakutavate toodete ja teenuste kohta.

Isikuandmed
Me võime koguda kasutajatelt isikuandmeid erinevatel viisidel, sealhulgas, kuid mitte ainult, kui kasutajad külastavad meie veebilehte, registreeruvad veebilehel ja seoses muude tegevuste, teenuste, funktsioonide või ressurssidega, mida me oma veebilehel kättesaadavaks teeme. Kasutajatelt võidakse vajaduse korral küsida nime, e-posti aadressi, telefoninumbrit. Kasutajad võivad siiski külastada meie saiti ka anonüümselt. Me kogume kasutajatelt isikuandmeid ainult siis, kui nad meile vabatahtlikult selliseid andmeid esitavad. Kasutajad võivad alati keelduda isikuandmeid esitamast, välja arvatud juhul, kui see võib takistada neid osalemast teatud veebilehega seotud tegevustes. Me võime kasutada põhiteavet, nagu näiteks kasutaja ees- ja perekonnanime, praeguste kasutajate viitena, et reklaamida meie teenuseid. Isikuandmed, mida sisestate oma kontole, on avalikult nähtavad teie kuulutustes ja teie avalikus profiilis. Kasutajatel on õigus olla unustatud, kustutades oma konto ja kõik sellega seotud andmed kasutajapaneelis või võttes meiega ühendust aadressil info@racemarket.net. Kasutajatel on õigus oma andmeid edastada või alla laadida, taotledes seda aadressil info@racemarket.net.
Isikuandmeid, mis on esitatud vormi "Kontakt müüja" abil, hoitakse modereerimiseks racemarket.net poolt ja pärast läbivaatamist jagatakse neid ainult selle reklaami autorile, mille kohta vorm esitati, neid ei säilitata ega kasutata muudel eesmärkidel.

Mitte-isiklik identifitseerimisandmed
Me võime koguda mitte-isikuandmeid meie saidiga suhtlevate kasutajate kohta, kuid ainult juhul, kui nad nõustuvad sellega, klõpsates küpsiste ribal "luban". Mitte-isiklik identifitseerimisteave võib sisaldada brauseri nime, arvuti tüüpi ja tehnilist teavet kasutajate sidevahendite kohta, nagu operatsioonisüsteem ja kasutatud internetiteenuse pakkujad, ning muud sarnast teavet.

Veebibrauseri küpsised
Meie sait võib kasutada küpsiseid, et parandada kasutajakogemust. Kasutaja veebilehitseja paigutab küpsised tema kõvakettale andmete säilitamiseks ja mõnikord ka tema kohta käiva teabe jälgimiseks. Ainult rangelt vajalikud küpsised, mis on vajalikud veebisaidi põhifunktsioonide jaoks, paigaldatakse automaatselt ja need ei nõua kasutaja nõusolekut, samas kui teised (kolmanda osapoole küpsised) seda teevad, kuid neid ei kasutata meie turuplatsil. Kasutaja võib valida, kas ta soovib oma veebilehitseja seadistada küpsistest keeldumiseks või küpsiste saatmisest teavitamiseks. Kui nad seda teevad, siis tuleb arvestada, et mõned veebilehe osad ei pruugi korralikult toimida.
Kasutame analüüsiteabe jälgimiseks Matomo't, mis ei kasuta ega salvesta küpsiseid ja anonüümseks muudab külastajate andmed, samas kui kõik andmed salvestatakse meie serverites ja neile ei pääse ligi ükski kolmas osapool (vt lähemalt allpool teenusepakkujate osas).

KOHUSTUSLIK
NIMI ISSUER PURPOSE KIRJU
osclass racemarket.net Seansiküpsis, mis on vajalik põhinäitamiseks. Session
 
KOLMANDA OSA
NIMI ISSUER PURPOSE KIRJU
cookieconsent_status racemarket.net Kasutatakse küpsiste nõusoleku otsuse meelespidamiseks 1 aasta
*Palume tähele panna, et de.racemarket.net ei võimalda analüütilist jälgimist riiklike seaduste tõttu.

Kuidas me kogutud teavet kasutame
racemarket.net võib koguda ja kasutada kasutajate isikuandmeid järgmistel eesmärkidel:
- Klienditeeninduse parandamiseks
Teie poolt esitatud teave aitab meil tõhusamalt vastata teie klienditeeninduse taotlustele ja tugivajadustele.
- Meie veebilehe täiustamiseks
Me võime kasutada teie tagasisidet, et parandada meie tooteid ja teenuseid.
- Perioodiliste e-kirjade saatmiseks
Me võime kasutada teie e-posti aadressi, et edastada kõik päringud, küsimused, muud taotlused ja aeg-ajalt uudiskirju oluliste uuenduste ja uute funktsioonide kohta, mis on saadaval racemarket.net'is.


Kuidas me teie andmeid kaitseme
Võtame kasutusele asjakohased andmete kogumise, salvestamise ja töötlemise tavad ning turvameetmed, et kaitsta teie isikuandmeid, kasutajanime, parooli, tehinguandmeid ja meie saidil salvestatud andmeid volitamata juurdepääsu, muutmise, avalikustamise või hävitamise eest. Me kaitseme teie e-posti aadressi soovimatute e-kirjade eest, keelates selle avaliku kuvamise reklaami kirjeldustes.

Isikuandmete jagamine
Me ei müü, kauple ega rendi kasutajate isikuandmeid teistele. Me võime jagada üldisi demograafilisi koondandmeid, mis ei ole seotud külastajate ja kasutajate isikuandmetega, meie äripartnerite, usaldusväärsete sidusettevõtete ja reklaamijatega eespool kirjeldatud eesmärkidel. Me võime jagada reklaame, mis sisaldavad teie avalikult nähtavaid isikuandmeid sotsiaalvõrgustikes, eesmärgiga parandada reklaami levikut ja paremaid müügivõimalusi. Ettevõtte kontode puhul võib süsteem automaatselt leida ja lisada teie profiilile logod, mida saame kuvada veebisaidi eri osades, sealhulgas praeguste kasutajate viitena, et reklaamida meie teenuseid. Kui te ei soovi, et teie logo kuvatakse, andke meile sellest kohe teada.

Veebiteenuste ja veebimajutuse pakkumine
. Selleks, et pakkuda meie veebiteenuseid turvaliselt ja tõhusalt, kasutame ühe või mitme veebimajutuse teenusepakkuja teenuseid, kelle serveritest (või nende hallatavatest serveritest) on võimalik veebipakkumisele ligi pääseda. Selleks võime kasutada infrastruktuuri- ja platvormiteenuseid, arvutusvõimsust, salvestusruumi ja andmebaasiteenuseid, samuti turvateenuseid ja tehnilisi hooldusteenuseid. Meie veebimajutusteenuse pakkuja on Webtasy d.o.o., mis asub Sloveenias (SI).
Andmed, mida töödeldakse hostingupakkumise osutamise raames, võivad sisaldada kogu teavet meie veebipakkumise kasutajate kohta, mis tekib kasutamise ja suhtlemise käigus. See hõlmab regulaarselt IP-aadressi, mis on vajalik selleks, et veebipakkumiste sisu saaks edastada brauserile, ning kõiki meie veebipakkumise raames või veebisaitidelt tehtud sissekandeid.
E-posti saatmine ja hosting: Me kasutame veebimajutusteenuseid, mis hõlmavad ka e-kirjade saatmist, vastuvõtmist ja säilitamist. Sel eesmärgil töödeldakse vastuvõtjate ja saatjate aadressid ning e-posti saatmisega seotud lisateave (nt asjaomased teenusepakkujad) ja vastavate e-kirjade sisu. Eespool nimetatud andmeid võidakse töödelda ka SPAMi tuvastamise eesmärgil. Pange tähele, et e-kirju ei saadeta Internetis üldjuhul krüpteeritult. Reeglina krüpteeritakse e-kirjad teel, kuid (kui ei kasutata nn otsekrüpteerimismeetodit) mitte serverites, kust neid saadetakse ja vastu võetakse. Seetõttu ei saa me võtta mingit vastutust e-kirjade edastamise viisi eest saatja ja meie serveris vastuvõtmise vahel.
.

Juurdepääsuandmete ja logifailide kogumine: Me ise (või meie veebimajutuse teenusepakkuja) kogume andmeid iga juurdepääsu kohta serverile (nn serverilogifailid). Serveri logifailid võivad sisaldada veebilehtede ja failide aadressi ja nime, millele on ligi mindud, juurdepääsu kuupäeva ja kellaaega, edastatud andmemahtu, teateid eduka juurdepääsu kohta, brauseri tüüpi ja versiooni, kasutaja operatsioonisüsteemi, viitaja URL (eelnevalt külastatud lehekülg) ning reeglina IP-aadresse ja taotluse esitanud teenusepakkujat.
Serveri logifaile võib kasutada ühelt poolt turvalisuse eesmärgil, näiteks serveri ülekoormuse vältimiseks (eriti kuritarvitavate rünnakute, nn DDoS-rünnakute korral) ja teiselt poolt serverite kasutamise ja stabiilsuse tagamiseks.

Kasutatavad teenused ja teenusepakkujad:

Matomo: meie analüüsiandmed põhinevad Matomol, mis on juhtiv avatud lähtekoodiga analüütikaplatvorm, mis annab asjakohase ja usaldusväärse ülevaate kasutajate käitumisest. Matomo poolt kogutud andmed ja teave on 100% racemarketi omanduses ja kontrolli all. See tagab vastavuse rangetele privaatsusreeglitele ja seadustele. Me ei kasuta küpsiseid analüütiliste andmete jälgimiseks, et veelgi enam kaitsta teie privaatsust. Matomot kasutab üle 1 000 000 veebisaidi üle maailma, sealhulgas suurettevõtted, VKEd, valitsused ja mittetulundusühingud, ning see vastab GDPR, CNIL, HIPAA, CCPA, LGPD, PECR ja ADPA nõuetele. Kõik saadud andmed on anonüümsed, ei kasuta küpsiseid, andmeid hoitakse meie serverites Sloveenias, ELis ja need on kättesaadavad ainult racemarketi andmekaitseametnikule. Tagame täieliku GDPR-i vastavuse, kuna andmeid hoitakse turvaliselt ja neid ei kasutata muul eesmärgil kui analüütiliselt. Lisateave aadressil matomo.org.

YouTube: sotsiaalne võrgustik; teenusepakkuja: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Iirimaa, emaettevõtja: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; privaatsuspoliitika: https://policies.google.com/privacy; Privacy Shield (andmekaitse taseme tagamine andmete töötlemisel USAs): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active; Opt-out: https://adssettings.google.com/authenticated.

Google Fonts: Me integreerime teenusepakkuja Google'i kirjatüübid ("Google Fonts"), kusjuures kasutaja andmeid kasutatakse ainult kirjatüüpide kuvamiseks kasutaja brauseris. Integreerimise aluseks on meie õigustatud huvi tehniliselt turvalise, hooldusvaba ja tõhusa kirjatüüpide kasutamise, nende ühetaolise esitamise ning võimalike litsentsimispiirangute arvestamise vastu. Teenusepakkuja: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Iirimaa, emaettevõtja: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; veebisait: https://fonts.google.com/; privaatsuspoliitika: https://policies.google.com/privacy; Privacy Shield (andmekaitse taseme tagamine andmete töötlemisel USAs): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TRkEAAW&status=Active.

ReCaptcha: Integreerime funktsiooni "ReCaptcha" robotite tuvastamiseks, nt andmete sisestamisel veebivormidesse. Inimeste ja robotite eristamiseks hinnatakse kasutajate käitumisandmeid (nt hiire liigutused või päringud). Teenusepakkuja: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Iirimaa, emaettevõtja: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; Veebileht: https://www.google.com/recaptcha/; Privaatsuspoliitika: https://policies.google.com/privacy; Privacy Shield (andmekaitse taseme tagamine andmete töötlemisel USAs): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TRkEAAW&status=Active; Opt-out: Opt-out plugin: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de, reklaami kuvamise seaded: https://adssettings.google.com/authenticated.

Andmesubjektide õigused
. Andmesubjektina on teil GDPRi alusel õigus erinevatele õigustele, mis tulenevad eelkõige art. 15-18 ja 21 GDPR:
- Õigus esitada vastuväiteid: teil on õigus igal ajal esitada vastuväiteid teie konkreetse olukorraga seotud põhjustel teid puudutavate isikuandmete töötlemisele, mis toimub isikuandmete kaitse üldmääruse artikli 6 lõike 1 punktide e või f alusel; see kehtib ka nende sätete alusel toimuva profiilianalüüsi kohta. Kui teid puudutavaid isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil, on teil õigus igal ajal esitada vastuväiteid teid puudutavate isikuandmete töötlemisele sellise turunduse eesmärgil; see kehtib ka profiilianalüüsi kohta, kui see on seotud sellise otseturundusega.
. - Õigus nõusolekut tagasi võtta: Teil on õigus igal ajal antud nõusolek tagasi võtta.
- Õigus saada teavet: teil on õigus nõuda kinnitust selle kohta, kas kõnealuseid andmeid töödeldakse, ning saada teavet nende andmete kohta, samuti lisateavet ja andmete koopiat vastavalt õiguslikele nõuetele.
- Õigus andmete parandamisele: teil on õigus nõuda vastavalt seadusele teid puudutavate andmete täiendamist või teid puudutavate ebatäpsete andmete parandamist.
- Õigus andmete kustutamisele ja töötlemise piiramisele: Teil on õigus nõuda, et teid puudutavad andmed kustutatakse viivitamata või teiseks, vastavalt seadusest tulenevatele nõuetele, nõuda andmete töötlemise piiramist.
- Õigus andmete ülekantavusele: Teil on õigus saada teid puudutavad andmed, mille olete meile esitanud, struktureeritud, ühises ja masinloetavas vormis vastavalt õiguslikele nõuetele või nõuda nende edastamist teisele vastutavale osapoolele.
- Kaebus järelevalveasutusele: Teil on samuti õigus esitada kooskõlas seadusega kaebus järelevalveasutusele, eelkõige teie alalise elukoha, töökoha või väidetava rikkumise koha liikmesriigis, kui te arvate, et teid puudutavate isikuandmete töötlemine rikub üldmäärust.

Affiliate bännerid
Mõned reklaambännerid võivad olla partnerpartneritelt, neile klõpsates võidakse teid suunata nende veebilehele ja nad võivad paigaldada teie brauserisse küpsise, mis aegub teatud aja möödudes. Racemarket.net ei ole kursis partneri veebisaidi sisuga ja ei vastuta mis tahes tegevuse eest, mida te teete pärast sinna ümber suunamist.

Muudatused käesolevasse privaatsuspoliitikasse ja muudesse reeglitesse
racemarket.net võib seda privaatsuspoliitikat igal ajal ajakohastada. Kui me seda teeme, siis uuendame selle lehekülje allosas oleva ajakohastatud kuupäeva. Soovitame kasutajatel sageli kontrollida seda lehekülge muudatuste osas, et olla kursis sellega, kuidas me aitame kaitsta kogutud isikuandmeid. Te tunnistate ja nõustute, et on teie kohustus vaadata käesolevat privaatsuspoliitikat perioodiliselt läbi ja olla muudatustest teadlik.

Teie nõustumine nende tingimustega
Selle veebilehe kasutamisega nõustute te selle poliitikaga. Kui te ei nõustu selle poliitikaga, ärge kasutage meie Saiti. Kui te jätkate saidi kasutamist pärast käesoleva poliitika muudatuste avaldamist, loetakse, et te nõustute nende muudatustega.

Vaidluste lahendamine Euroopa Komisjon pakub veebipõhise vaidluste lahendamise platvormi (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Meie e-posti aadressi leiate käesoleva dokumendi lõpust.
Me ei soovi ega ole kohustatud osalema vaidluste lahendamise menetluses tarbijakohtus.

Vastutus sisu eest
Teenusepakkujana vastutame üldiste seaduste kohaselt oma lehekülgede sisu eest. Me ei ole kohustatud jälgima edastatud või salvestatud teavet ega uurima asjaolusid, mis viitavad ebaseaduslikule tegevusele.

Üldiste seaduste kohased kohustused teabe eemaldamiseks või selle kasutamise blokeerimiseks jäävad kehtima. Vastutus selles osas on siiski võimalik alles alates hetkest, mil konkreetne seaduserikkumine teatavaks saab. Kui me saame sellistest rikkumistest teada, eemaldame asjaomase sisu viivitamatult.

Vastutus linkide eest Meie pakkumine sisaldab linke kolmandate isikute välistele veebisaitidele, mille sisu me ei mõjuta. Seetõttu ei saa me võtta mingit vastutust selle välise sisu eest. Linkidega seotud veebilehtede sisu eest vastutab alati vastav teenusepakkuja või veebilehtede operaator. Lingitud leheküljed on lingi loomise ajal kontrollitud võimalike õigusrikkumiste suhtes. Ebaseaduslik sisu ei olnud linkimise ajal tuvastatav.
Siiski ei ole lingitud lehekülgede sisu pidev kontroll mõistlik ilma konkreetsete tõenditeta seaduserikkumise kohta. Kui me saame teada rikkumistest, eemaldame sellised lingid viivitamatult.

Autoriõigus Veebilehe operaatorite poolt nendel lehekülgedel loodud sisu ja teosed kuuluvad siseriikliku autoriõiguse alla. Sellise materjali paljundamine, töötlemine, levitamine või mis tahes vormis kommertsialiseerimine väljaspool autoriõiguse seadust nõuab vastava autori või looja eelnevat kirjalikku nõusolekut. Selle saidi allalaadimine ja koopiate tegemine on lubatud ainult isiklikuks, mitteäriliseks kasutamiseks.
Kuivõrd selle saidi sisu ei ole loodud operaatori poolt, austatakse kolmandate isikute autoriõigusi. Eelkõige on kolmandate isikute sisu tähistatud kui selline. Kui teile peaks siiski teatavaks saama autoriõiguste rikkumine, teavitage meid sellest. Kui me saame teada rikkumistest, eemaldame sellise sisu kohe.

Võtke meiega ühendust

Andmekaitseametnik
Jure Krapenc
Ukmarjeva 4
1000 Ljubljana, Slovenia
email: jure@racemarket.net

Kui teil on küsimusi käesoleva privaatsuspoliitika, selle veebisaidi tavade või selle veebisaidiga suhtlemise kohta, võtke meiega ühendust aadressil:
racemarket.net
info@racemarket.net

Seda dokumenti uuendati viimati 3. jaanuaril 2024.